Håndværkerrengøring

Total Service tilbyder håndværkerrengøring

Når renoveringen i virksomheden er fuldført af håndværkerne, eller når klubhuset i sportsklubben har været under ombygning, er der behov for håndværkerrengøring.

Hos Total Service har vores erfarne rengøringsfolk mange års erfaring med håndværkerrengøring, og de kan derfor sikre jer et resultat i topkvalitet.

Grundig håndværkerrengøring

Hos os findes der ingen vej udenom. Det er lige gennem snavset for at sikre jer den bedste rengøring efter håndværkere, der findes.

Vi lægger vægt på effektiv rengøring uden at gå på kompromis med grundigheden, og der er ingen begrænsninger i, hvor store opgaver inden for håndværkerrengøring, som vi kan påtage os.

Rengøring ved fraflytning

Som samarbejdspartner til flere boligselskaber står vi for rengøringen af lejligheder ved fraflytning, og vi ved, hvad der kræves for at gøre en lejlighed klar til en ny beboer.

Har I brug for et erfarent rengøringsfirma til enten håndværkerrengøring eller rengøring ved fraflytning i Aalborg, Svenstrup eller et andet sted i Nordjylland, er I velkomne til at kontakte os på tlf. (+45) 98 77 00 65